چگونه ویزای توریستی تایلند بگیریم؟

ویزای توریستی یا روادید گردشگری تایلند در حال حاضر بدون نیاز به مصاحبه و با ارائه مدارک مورد نیاز به سفارت تایلند در تهران برای گردشگران ایرانی صادر می‌شود. ویزای توریستی یا روادید گردشگری تایلند برای افرادی صادر می‌شود که به قصد گردشگری وارد کشور پادشاهی تایلند می‌شوند و تور تایلند  را رزرو کرده اند .. مدت اعتبار ویزای توریستی، سه ماه پس از صدور آن است. با استفاده از این ویزا می‌توانید به مدت ٣٠ یا ٦٠ روز در تایلند اقامت داشته باشید و به اندازه‌ی مجاز گمرکی (یعنی ٣٠ کیلوگرم) بار با خودتان جا‌به‌جا کنید. برای درخواست روادید توریستی، حضور متقاضی الزامی نیست و وقتی برای مصاحبه تعیین نمی‌شود. البته در مورد ویزای تجاری یا ویزای بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضی به‌منظور مصاحبه ضروری است. ویزای توریستی به شما امکان کار و تجارت نمی‌دهد و در صورتی که بدون اجازه‌ی کار، اقدام به اشتغال کنید، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد. اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل فرم تقاضای ویزا است. این فرم را می‌توانید از سایت سفارت پادشاهی تایلند در ایران دریافت کنید. فرم تقاضای ویزا باید در دو نسخه و برای هرکدام از مسافران به‌طور جداگانه تکمیل شود.
ساعت کاری و آدرس سفارت تایلند در تهران
آدرس سفارت تایلند در تهران: خیابان بهارستان، پارک امین‌الدوله، شماره ٤
تلفن :۷۷۵۳۲۰۲۲۔۰۲۱ و ۷۷۵۳۱۴۳۳۔۰۲۱
ساعت کاری: یکشنبه تا پنج‌شنبه ۱۶-۸
مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای توریستی تایلند
مدارکی که علاوه بر فرم تقاضای ویزا باید به بخش ویزای کنسولگری پادشاهی تایلند ارائه دهید، به شرح ذیل هستند:
 شناسنامه
 شناسنامه ایرانی و کارت ملی، کپی شناسنامه و کارت ملی کافی است.
گذرنامه
گذرنامه که باید حداقل شش ماه از اعتبار آن باقی مانده باشد.
عکس
 دو قطعه عکس رنگی واضح با زمینه روشن و با ابعاد ۴*۶ که کاملاً شبیه به چهره‌ی فعلی متقاضی باشد.
گردش حساب بانکی
مشروح گردش حساب بانکی در سه ماه اخیر و مانده حساب
پرینت حساب بانکی باید روی سربرگ انگلیسی همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.
بلیط هواپیما
 بلیط رفت و برگشت هواپیما به مقصد تایلند
 واچر هتل
 واچر هتل برای کل مدت اقامت
زمان و هزینه لازم برای اخذ ویزای توریستی تایلند
ویزای کشور پادشاهی تایلند به دو صورت عادی و فوری صادر می‌شود. هزینه‌ی ویزای عادی حدود پنجاه یورو است و هزینه‌ی ویزای فوری، در زمان درخواست ویزا، توسط شرکت اقدام‌ کننده مشخص می‌شود. صدور ویزای عادی یک هفته و صدور ویزای فوری یک یا دو روز کاری زمان می‌برد.
شرایط تمدید ویزای توریستی تایلند
اگر به هر دلیلی، قصد اقامت بیشتر از مدت زمان قانونی ویزا را داشته باشید، باید به اداره‌ی مهاجرت بروید و تقاضای تمدید روادید یا تغییر نوع روادید بدهید.  اگر از مدت زمان ویزای شما باقی‌مانده باشد و تصمیم دارید به خارج از تایلند سفر کوتاهی داشته باشید و دوباره برگردید، باید اجازه‌ی ورود مجدد بگیرید. برای دریافت این مجوز، باید به اداره‌ی مهاجرت مراجعه کنید. مدارکی که برای این کار نیاز دارید:
•     کپی گذرنامه ( صفحه‌ی اصلی، صفحه‌ی ویزا و مهر آخرین ورود)
•     فرم تکمیل شده TM-۸ که در اداره مهاجرت به شما داده می‌شود.
•     پرداخت مبلغی حدود ١٠٠٠ بات برای یک‌ بار ورود مجدد و ٣٨٠٠ بات برای چند بار ورود مجدد.
ماندن در تایلند به هر دلیلی، بیشتر از مدت زمان روادید، خلاف قانون است و فرقی نمی‌کند اقامت غیرقانونی شما یک روز باشد یا یک ماه؛ اگر توسط پلیس متوقف شوید با دردسرهای زیادی روبرو خواهید شد.

خدمات مهاجرت و خدمات تور
خدمات سفر ،خدمات حمل و نقل

تور قبرس شمالی، سفر به قبرس شمالی

تور آلانیا سفر به آلانیا

بدروم ،تور بدروم ، سفر به بدروم

آلانیا ، تور آنتالیا، سفر به آلانیا

مارماریس و سفر به مارماریس تور مارماریس