چگونه ویزای توریستی تایلند بگیریم؟

ويزاي توريستي يا رواديد گردشگري تايلند در حال حاضر بدون نياز به مصاحبه و با ارائه مدارک مورد نياز به سفارت تايلند در تهران براي گردشگران ايراني صادر مي‌شود. ويزاي توريستي يا رواديد گردشگري تايلند براي افرادي صادر مي‌شود که به قصد گردشگري وارد کشور پادشاهي تايلند مي‌شوند و تور تايلند  را رزرو کرده اند .. مدت اعتبار ويزاي توريستي، سه ماه پس از صدور آن است. با استفاده از اين ويزا مي‌توانيد به مدت 30 يا 60 روز در تايلند اقامت داشته باشيد و به اندازه‌ي مجاز گمرکي (يعني 30 کيلوگرم) بار با خودتان جا‌به‌جا کنيد. براي درخواست رواديد توريستي، حضور متقاضي الزامي نيست و وقتي براي مصاحبه تعيين نمي‌شود. البته در مورد ويزاي تجاري يا ويزاي بلندمدت، مقررات متفاوت است و حضور متقاضي به‌منظور مصاحبه ضروري است. ويزاي توريستي به شما امکان کار و تجارت نمي‌دهد و در صورتي که بدون اجازه‌ي کار، اقدام به اشتغال کنيد، طبق قانون با شما برخورد خواهد شد. اولين مرحله براي درخواست ويزاي هر کشوري، تکميل فرم تقاضاي ويزا است. اين فرم را مي‌توانيد از سايت سفارت پادشاهي تايلند در ايران دريافت کنيد. فرم تقاضاي ويزا بايد در دو نسخه و براي هرکدام از مسافران به‌طور جداگانه تکميل شود.
ساعت کاري و آدرس سفارت تايلند در تهران
آدرس سفارت تايلند در تهران: خيابان بهارستان، پارک امين‌الدوله، شماره 4
تلفن :???????????? و ????????????
ساعت کاري: يکشنبه تا پنج‌شنبه ??-?
مدارک مورد نياز براي اخذ ويزاي توريستي تايلند
مدارکي که علاوه بر فرم تقاضاي ويزا بايد به بخش ويزاي کنسولگري پادشاهي تايلند ارائه دهيد، به شرح ذيل هستند:
 شناسنامه
 شناسنامه ايراني و کارت ملي، کپي شناسنامه و کارت ملي کافي است.
گذرنامه
گذرنامه که بايد حداقل شش ماه از اعتبار آن باقي مانده باشد.
عکس
 دو قطعه عکس رنگي واضح با زمينه روشن و با ابعاد ?*? که کاملاً شبيه به چهره‌ي فعلي متقاضي باشد.
گردش حساب بانکي
مشروح گردش حساب بانکي در سه ماه اخير و مانده حساب
پرينت حساب بانکي بايد روي سربرگ انگليسي همراه با مهر بانک به سفارت ارائه شود.
بليط هواپيما
 بليط رفت و برگشت هواپيما به مقصد تايلند
 واچر هتل
 واچر هتل براي کل مدت اقامت
زمان و هزينه لازم براي اخذ ويزاي توريستي تايلند
ويزاي کشور پادشاهي تايلند به دو صورت عادي و فوري صادر مي‌شود. هزينه‌ي ويزاي عادي حدود پنجاه يورو است و هزينه‌ي ويزاي فوري، در زمان درخواست ويزا، توسط شرکت اقدام‌ کننده مشخص مي‌شود. صدور ويزاي عادي يک هفته و صدور ويزاي فوري يک يا دو روز کاري زمان مي‌برد.
شرايط تمديد ويزاي توريستي تايلند
اگر به هر دليلي، قصد اقامت بيشتر از مدت زمان قانوني ويزا را داشته باشيد، بايد به اداره‌ي مهاجرت برويد و تقاضاي تمديد رواديد يا تغيير نوع رواديد بدهيد.  اگر از مدت زمان ويزاي شما باقي‌مانده باشد و تصميم داريد به خارج از تايلند سفر کوتاهي داشته باشيد و دوباره برگرديد، بايد اجازه‌ي ورود مجدد بگيريد. براي دريافت اين مجوز، بايد به اداره‌ي مهاجرت مراجعه کنيد. مدارکي که براي اين کار نياز داريد:
•     کپي گذرنامه ( صفحه‌ي اصلي، صفحه‌ي ويزا و مهر آخرين ورود)
•     فرم تکميل شده TM-? که در اداره مهاجرت به شما داده مي‌شود.
•     پرداخت مبلغي حدود 1000 بات براي يک‌ بار ورود مجدد و 3800 بات براي چند بار ورود مجدد.
ماندن در تايلند به هر دليلي، بيشتر از مدت زمان رواديد، خلاف قانون است و فرقي نمي‌کند اقامت غيرقانوني شما يک روز باشد يا يک ماه؛ اگر توسط پليس متوقف شويد با دردسرهاي زيادي روبرو خواهيد شد.

خدمات و محصولات صنعتی

 الکتروپمپ

 

 

 

خدمات مهاجرت و خدمات تور
خدمات سفر ،خدمات حمل و نقل

 

تور آلانیا سفر به آلانیا

بدروم ،تور بدروم ، سفر به بدروم

آلانیا ، تور آنتالیا، سفر به آلانیا

مارماریس و سفر به مارماریس تور مارماریس