غذاهای گرجی

خاچاپوری ( khachapuri )
یک غذای بسیار رایج گرجی است. رواج آن در حدی است که محال است کسی از گرجستان بازدید کند و خاچاپوری را نبیند یا چیزی در مورد آن نشنود. خاچاپوری نه تنها یک غذا بلکه بخشی از فرهنگ گرجستان به حساب می آید.
مواد اولیه این غذا عبارتند از آرد، تخم مرغ، پنیر و روغن.ترکیبات آن طوری است که نیازی نیست با نان یا برنج خورده شود بلکه به تنهایی انرژی و پروتئین کافی را به بدن می رساند. گرجی ها اغلب عادت ندارند که در طول روز غذای مفصلی بخورند بنابراین بسیاری از مردم به خوردن یک خاچاپوری بسنده می کنند. تور گرجستان
در سطح شهر تقریبا همه اغذیه فروشی ها و رستورانها خاچاپوری عرضه می کنند. محلهایی هم وجود دارند که کار آنها فقط عرضه خاچاپوری است. در مقابل جایگاه فروش خاچاپوری معمولا مردمی ایستاده اند که یک خاچاپوری در دست دارند و به خوردن مشغول هستند.

اوجاخوری(Ojakhuri)
غذای بسیار لذیذ و تنوری که شامل گوشت و سیب زمینی و ادویه جات گرجی می باشد.

چاناخی
تشکیل شده است از گوجه های درسته پخته، تکه های بادمجان، تکه های گوشت بره، فلفل سبز درشت همراه با سیر و سبزیجات.

چاکاپولی و چاخوخبیلی
هر دو در واقع نوعی تاس کباب هستند. ولی با این تفاوت که : چاکاپولی با گوشت بره و چاخوخبیلی با گوشت مرغ درست می شود.

بادری جانی
غذایی متناسب با ذایقه ایرانی که شامل : بادمجان،گردو سیر و سبزیجات معطر می باشد.

خینکالی
خمیرهای پخته ای است که در داخل آن گوشت چرخ کرده وجود دارد. فلفل سیاه هم در آن استفاده می شود.خینکالی در گرجستان طرفداران زیادی دارد و بسیار خوشمزه است.
منبع: دلتابان
 

خدمات و محصولات صنعتی

 الکتروپمپ

 

 

 

خدمات مهاجرت و خدمات تور
خدمات سفر ،خدمات حمل و نقل

تور قبرس شمالی، سفر به قبرس شمالی

تور آلانیا سفر به آلانیا

بدروم ،تور بدروم ، سفر به بدروم

آلانیا ، تور آنتالیا، سفر به آلانیا

مارماریس و سفر به مارماریس تور مارماریس